Zonder jou geen SchoolChild Africa! En zonder jouw hulp op vele manieren zullen de projecten waar je als het goed is al kennis mee hebt gemaakt niet kunnen voortbestaan. “Maar wat kan ik dan doen?”  Van alles! Als je op de “Wat doe jij?” knop terecht komt zie je al een aantal opties. Maar we leggen je graag uit in het kort wat deze opties inhouden.

Doneren!

Allereerst is er natuurlijk (waarschijnlijk) de meest voor de hand liggende optie: doneren! Met elke donatie zijn we blij, 1 euro of 100 euro? Eenmalig of maandelijks? Het maakt niet uit, ook een euro kan een grote impact hebben in Afrika. Als persoon of groep? Alles is welkom en iedereen dragen we een even warm hart toe.
Ga naar doneren.

Scholen en bekendheid

Naast financiële hulp is bekendheid ook een belangrijk onderdeel. Bekendheid van onze stichting, maar ook bekendheid voor de problemen én mogelijkheden die er in Afrika zijn is belangrijk. Hier in Nederland is educatie meer een feit dan een vraag. Je gaat naar school hebt leerplicht en zal daar niet altijd even blij mee zijn (geweest). Maar hoe steekt het in Afrika in elkaar? Daar is het een voorrecht om educatie te mogen ontvangen. Vele scholen zijn hier gelukkig al mee aan de slag gegaan. Zij hebben al een workshop gegeven en zijn een fondsenwervingsactie gestart.
Kijk op de school voor school pagina voor meer informatie.

Vrijwilligerswerk in Kenia.

Naast acties organiseren in Nederland kun je je ook inzetten in Kenia. Wat is er leuker dan een actie organiseren in Nederland en dan zelf zien wat er met het geld gedaan wordt. Samen met de lokale bevolking werken en van de cultuur proeven. Spreekt dit je aan? Kijk dan even onder het kopje ‘Jouw talent inzetten?‘ Vrijwilligerswerk kun je leuk combineren met een vakantie: Ervaar het echte leven in Kenia.